VCSA 6.5/6.7 UI Installer Opens a blank page!

Sometimes, running the VCSA 6.5/6.7 UI installer multiple times on the same machine makes it crash, and just opens a blank/white page (like this one in the following screenshot), where all of the buttons for Install, Upgrade, Migrate, and Restore are gone.


I have faced this issue several times on different computers, and made me crazy, till I’ve got a solution for this issue. It’s very simple and straight forward :).

How to fix this?

1- Open the RUN utility, type “%appdata%” (without the quotes), and then hit Enter.

2- you will find a folder labeled “Installer“, just delete this folder.

3- Run the VCSA installer executable file once again. It should work.


8 responses to “VCSA 6.5/6.7 UI Installer Opens a blank page!”

  1. MDP Avatar
    MDP

    Great!

  2. icann.org Avatar

    It’s really a nice and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful info with us.
    Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

    1. Moh.ROUSHDY Avatar

      You are welcome. Did you face the same issue?

  3. david Avatar
    david

    I have the same issue. I’m delete the %appdata%\installer folder on the system, but this had no impact. installer opens a blank page again

  4. Eric Souop Avatar
    Eric Souop

    i tried that way but i continuos have the same blanc screen, i changed the computer still the same

  5. Raymund Avatar
    Raymund

    I still experience the same issue after deleting the installer. anyone figured out a different way of resolving this?

  6. Bored Tiger (@tiger_bored) Avatar

    Thanks! This worked for me! I was facing the same issue.

  7. […] googling I found the solution on a blog from another vExpert (link) who experience this issue with VCSA 6.5/6.7 installers. The issue still exists in the vCenter […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: